На Венесуелу впав палаючий метеорит: опубліковано видовищне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На Венесуелу впав палаючий метеорит: опубліковано видовищне відео

На Венесуелу впав палаючий метеорит: опубліковано видовищне відео
Джерело:  online.ua

У Венесуелі в ніч на 10 лютого відбулася космічна подія - на територію країни впала вогненна куля з хвостом, в якій місцеві жителі підозрюють метеорит.

Видовищне відео падаючого палаючого метеорита опублікували в мережі очевидці, передає ONLINE.UA.

На відео показано, що в вечірньому небі раптово виникла вогненна куля, яка стрімко падала на землю. Відзначається, що його падіння сталося недалеко від Валенсії, де виникла серйозний пожежа.

Палаючий метеорит, крім жителів Валенсії, бачили в нічному небі Каракаса, штатів Карабобо, Арагуа і Гуаріко. Влада країни поки ніяк не прокоментувала те, що трапилося. Судячи з інформації з мережі, в результаті падіння метеорита ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 1 лютого аналогічне явище сталося на Кубі. Там вогненна куля також пролетіла по небу на очах у людей, після чого вибухнула. Тоді на землю впали безліч кам'яних уламків. Цей випадок був офіційно підтверджений державним Міністерством науки, технології та навколишнього середовища - там з'ясували, що метеорит складався з силікату заліза, нікелю і магнію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перед Новим роком в Карпатах на подвір'я одного їх жителів впав метеорит.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?