Пробирає до мурах: українці в захваті від нового емоційного кліпу гурту Беz обмежень
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пробирає до мурах: українці в захваті від нового емоційного кліпу гурту Беz обмежень

Пробирає до мурах: українці в захваті від нового емоційного кліпу гурту Беz обмежень
Джерело:  online.ua

У мережі відбулася прем'єра нового кліпу популярного українського гурту Беz обмежень. Музиканти зняли емоційний ролик на пісню "Зорі запалали", який привів у захват українців, повідомляє ONLINE.UA.

Новий кліп гурту Беz обмежень зняли в Португалії, на березі Атлантичного океану. Коментуючи свою нову роботу, музиканти назвали пісню "Зорі запалали" - самою доброю і романтичною з майбутнього альбому гурту.

"Життя це швидкоплинний і бурхливий океан. Часто боротьба з хвилями забирає весь час і сили. Ми забуваємо дзвонити, приїжджати в гості, забуваємо просто сказати "люблю" своїм близьким. Давайте частіше згадувати, що для нас є головним у житті. Не втрачайте свої зірки. Цінуйте і бережіть їх, поки вони горять", - прокоментували свою нову відеороботу музиканти.

У мережі у перший день новий кліп Беz обмежень переглянули майже 90 тисяч користувачів. Українці масово коментують ролик, зізнаючись, що він глибоко проник до них в душу і пробрав до мурах.

"Найкраще, що зараз можна почути на українському контенті. Тільки Україна може народити такі таланти. Таку пісню міг написати тільки справжній чоловік, що вміє любити і прощати. До мізків кісток. Душевно дякую", "Від таких пісень замислюєшся про що. Красива грань між почуттями та емоціями","Дуже гарний кліп. Розчулив до сліз", - пишуть в коментарях до кліпу Беz обмежень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярний український гурт The Hardkiss підкорив українців новим кліпом, знятим на пісню "Коханці". Шанувальники музикантів назвали їх нове відео нереально крутим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?