Тім Кук: нові продукти Apple зведуть усіх з розуму
Категорія
Технології
Дата публікації

Тім Кук: нові продукти Apple зведуть усіх з розуму

Тім Кук: нові продукти Apple зведуть усіх з розуму
Джерело:  online.ua

Днями всесвітньо відома компанія Apple провела зустріч інвесторів в Купертіно, в ході якої голова "яблучної" корпорації Тім Кук поділився планами на майбутнє та розповів про своє бачення продуктів компанії, передає ONLINE.UA з посиланням на GSMArena.

Підприємець наголосив, що ніколи не був так оптимістично налаштований щодо нинішнього стану корпорації і її подальшого розвитку. За словами очільника Apple, зараз корпорація "садить насіння" для майбутніх продуктів, які зведуть всіх з розуму. Ділитися деталями він не став, лише підтвердив, що у компанії є велика дорожня карта фантастичних продуктів.


Концепт гнучкого iPhone

За попередніми даними, вже в цьому році будуть представлені AirPods другого покоління, в яких розробники поліпшать звучання і впровадять функцію шумозаглушення.Що стосується Apple Watch, то в майбутніх моделях варто очікувати ще більше корисних опцій, пов'язаних з відстеженням здоров'я користувача. Зокрема, корпорація шукала спосіб вимірювання рівня глюкози в крові.

"Майбутні продукти Apple зведуть усіх з розуму", - каже Кук.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після презентації нових смартфонів і "розумного" годинника акції компанії Apple продемонстрували стрімке падіння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?