На Донбасі юний воїн ціною власного життя зупинив атаку ворога - фото героя
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі юний воїн ціною власного життя зупинив атаку ворога - фото героя

На Донбасі юний воїн ціною власного життя зупинив атаку ворога - фото героя
Джерело:  online.ua

18 березня на Донбасі загинув 20-річний військовий з 54-ї окремої механізованої бригади Євген Керечанин, який не злякався і ціною власного життя зупинив провокацію проросійських бойовиків та змусив їх відступити, передає ONLINE.UA.

Юний український герой загинув від кулі снайпера біля хутора Вільний, що у Попаснянському районі на Луганщині.

"Євген перебував на спостережному посту, коли російські окупаційні війська вранці 18 березня відкрили вогонь та намагалися увійти в фланг взводного опорного пункту українських військових на Луганщині. Боєць відкрив вогонь у відповідь, а влучними пострілами примусив противника зупинитися та відступити. Проте, під час операції хлопця застрелив ворожий снайпер", - сказано в повідомленні.

Хлопець був уродженцем села Деркачовка Сумської області. У травні захиснику України мав би виповнитися 21 рік. Військового збираються нагородити посмертно за проявлену мужність.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі в ході бойових дій на окупованій Луганщині загинув офіцер розвідки, майор Збройних сил України Віталій Кузнєцов родом з Івано-Франківська. Зазначається, що він був очільником розвідки 8-о окремого гірсько-штурмового батальйону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?