Дієтолог пояснила, як піст впливає на організм людини
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Дієтолог пояснила, як піст впливає на організм людини

Дієтолог пояснила, як піст впливає на організм людини
Джерело:  УНН

Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська зауважила, що періодичне дотримання посту корисне для організму людини. У цей період зменшується навантаження на печінку та нирки, а також знижується ризик виникнення серцево-судинних захворювань, передає ONLINE.UA з посиланням на  УНН.

За її словами, найкорисніше дотримуватися посту людям старшого віку.

Зазначається, що вчені під час своїх досліджень переконалися, що обмеження білків тваринного походження протягом певного часу дуже корисне.

"Водночас, особливих змін у раціоні людини при дотриманні посту не відбувається, тому що вона лише замінює білки тваринного походження білками рослинного походження і просто відмовляється від м'яса і молочних продуктів", - сказано в повідомленні.

Дієтолог наголосила, що виходити із посту треба поступово. Не можна одразу накидатися на продукти, від яких ви відмовлялися довший час. Тому, вводити продукти тваринного походження у раціон треба протягом такого ж періоду, скільки тривав і сам піст.

Раніше ONLINE.UA писав про чотири методи, які допоможуть швидко та ефективно позбутися кількох зайвих кілограмів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?