Росія та Білорусь домовляються про ще одну резонансну угоду: деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія та Білорусь домовляються про ще одну резонансну угоду: деталі

Росія та Білорусь домовляються про ще одну резонансну угоду: деталі
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв схвалив проект угоди з Білорусією про обмін геопросторовою інформацією між їхніми збройними силами. Розпорядження про підписання Угоди між російським і білоруським урядами про взаємний обмін геопросторовою інформацією між збройними силами Росії і Білорусі було підписано 22 березня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Міноборони РФ.

Міністерству оборони Росії доручено провести переговори з білоруською стороною і після досягнення домовленості підписати угоду.

"Якщо її підпишуть, то військові двох країн створять банки даних геопросторової інформації, обмінюватимуться даними про "можливості і потреби сторін у сфері геопросторової інформації", будуть ділитися досвідом і документацією і тощо.Обмін буде безоплатним.При цьому, як передбачається, сторони не зможуть розкривати і передавати іншим країнам геопросторову інформацію іншої сторони, якщо не буде письмової домовленості про протилежне. Також вони не повинні використовувати дані одна проти одної", - передає ТАСС.

РФ і Білорусь зобов'яжуться захищати інформацію з обмеженим поширенням.

Варто зазначити, що обмін інформацією, що становить державну таємницю, буде відбуватися за окремою угодою.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Лукашенко провів зустріч з представником України в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Євгеном Марчуком,  на якій поскаржився на падіння торгівлі між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?