Вчені розповіли про нову смертельну небезпеку світла від смартфона
Категорія
Технології
Дата публікації

Вчені розповіли про нову смертельну небезпеку світла від смартфона

Вчені розповіли про нову смертельну небезпеку світла від смартфона
Джерело:  online.ua

Вчені прийшли до висновку, що світло від мобільного телефону або ноутбука може викликати смертельні наслідки. Нові дослідження про вплив використання гаджетів в нічний час представили на щорічних зборах Ендокринного товариства в Новому Орлеані, передає ONLINE.UA з посиланням на MedikForum.

Зазначається, що приглушене світло від смартфона або комп'ютера може викликати порушення кровообігу, а у хворих з раком молочної залози - поширення метастаз в кістки.

"Фахівці опитали пацієнтів з таким діагнозом і дізналися, що вони відчувають на собі вплив нічного світла. Імовірно, світло від гаджетів порушує вироблення мелатоніну, який відіграє важливу роль в придушенні зростання новоутворень.Раніше про зв'язок між тьмяним нічним світлом гаджетів і прискореним метастазуванням раку молочної залози на кістки не було відомо", - сказано в повідомленні.

На думку вчених, через стрес, викликаний хворобою, у ракових пацієнтів порушується сон, і вони більше часу проводять за гаджетами.

Раніше стало відомо, що інтернет-сервіс YouTube атакує небезпечний вірус-шпигун, який призначений для викрадення особистих даних користувачів. Уразливими від поширюваного трояна виявилися усі комп’ютери, що працюють на платформі Windows.

Як повідомляв ONLINE.UA, цей  вірус поширюється через посилання, зазначені під відео. Він заманює користувачів в основному корисними додатками і путівниками до комп’ютерних ігор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?