"У захваті від пристрасті": Настя Каменських презентувала запальний кліп з номінантом Греммі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"У захваті від пристрасті": Настя Каменських презентувала запальний кліп з номінантом Греммі

"У захваті від пристрасті": Настя Каменських презентувала запальний кліп з номінантом Греммі
Джерело:  online.ua

Українська співачка Настя Каменських приємно вразила мережу рімейком на хіт Peligroso, який вона записала у співпраці з номінантом премії Греммі De La Ghetto. Прем'єра відбулася 29 березня в YouTube, передає ONLINE.UA.

De La Ghetto відверто розповів, яким було перше враження про українську красуню.

"З NK було просто неймовірно працювати і співати. Вона – cosmopolitan girl з латиноамериканським характером. Я був у захваті від її стилю і пристрасті, коли вперше почув Peligroso на радіо. Пам'ятаю, як начитав під неї реп – з цього, мабуть, все почалося", – згадав De La Ghetto.

У новому кліпі режисерка Тата Белініна показала історію двох людей, між якими спалахує пристрасть. Ролик за участю Насті Каменських та De La Ghetto знімали в Києві і Маямі.

"Я просто безмежно щаслива, що моя пісня Peligroso підкорює все більше слухачів, як в Україні, так і в Латинській Америці. Працювати з De La Ghetto було чудово і результат вийшов неймовірний. Своєю творчістю я кожен день показую, що музика не має кордонів. І успіх Peligroso, який сьогодні заграв по-новому, найкраще цьому підтвердження", – розповіла Настя Каменських.

У новому кліпі українська співачка постала у спокусливих образах, які доповнила звабливими рухами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських викликала фурор відвертим вбранням на фестивалі в Юрмалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?