Просто вражаюче: у США падіння метеориту потрапило на відео
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Просто вражаюче: у США падіння метеориту потрапило на відео

Просто вражаюче: у США падіння метеориту потрапило на відео
Джерело:  online.ua

У ніч з 31 березня на 1 квітня в небі над Флоридою спалахнув величезний метеорит. Це дивовижне явище випадково потрапило на відео автомобільного реєстратора. До того ж, цю подію записали камери відеоспостереження та інфрачервона камера супутника NASA, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, метеорит впав недалеко від міста Перрі, в 55 кілометрах на південний схід від Таллахассі, столиці штату Флорида.

"Спалах мав незвичайний зеленуватий відтінок, що свідчить про те, що в небесному тілі був підвищений вміст магнію. Місцеве відділення метеорологічної служби в соцмережі опублікувало кілька кадрів зі слідом боліда (великий вогняно-яскравий метеор – ред.), зроблених на інфрачервоний детектор супутника GOES-16. Він проводить атмосферні і поверхневі вимірювання Західної півкулі для прогнозування погоди", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Венесуелі в ніч на 10 лютого відбулася космічна подія — на територію країни впала вогненна куля з хвостом, в якій місцеві жителі підозрюють метеорит. Видовищне відео падаючого палаючого метеорита опублікували в мережі очевидці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?