Змінити оператора мобільного зв'язку стало легше
Категорія
Технології
Дата публікації

Змінити оператора мобільного зв'язку стало легше

Змінити оператора мобільного зв'язку стало легше
Джерело:  online.ua

Без зміни абонентського номера українці зможуть змінювати оператора мобільного зв'язку з 1 травня, про це повідомляє ONLINE.UA.

У Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації розповідають, що запустити таку послугу готові абсолютно всі найбільші оператори мобільного зв'язку.
Підготовчий етап, який началася в перших числах лютого і закінчиться наприкінці квітня, практично завершено. У цей період проводилася дослідна експлуатація послуги перенесення абонентських номерів мобільними операторами спільно з ДП «Українським державним центром радіочастот».

А ось впровадження перенесення абонентських номерів на телекомунікаційних мережах мобільного зв'язку, почнеться з 1 травня.

В Україні така можливість з'явилася вперше, в той час як в інших країнах існує понад двадцять років.

Як повідомляв ONLINE.UA,  вчені прийшли до висновку, що світло від мобільного телефону або ноутбука може викликати смертельні наслідки. Нові дослідження про вплив використання гаджетів в нічний час представили на щорічних зборах Ендокринного товариства в Новому Орлеані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?