"Прийшов час виграти світовий титул": український боксер зробив гучну заяву
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Прийшов час виграти світовий титул": український боксер зробив гучну заяву

"Прийшов час виграти світовий титул": український боксер зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Український чемпіон та претендент на титул IBF в середній вазі Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 KO) поділився планами після перемоги над Джеком Кулкаєм (25-4, 13 КО), передає ONLINE.UA з посиланням на BoxingScene.

"Я відчував себе прекрасно з Кулкаєм. Він був дуже непоступливий, але завдяки моїм ударам, я домінував весь поєдинок і залишався зосереджений", - розповів боксер.

Він також зізнався, що планує взяти короткий відпочинок і незабаром повернутися в зал.

"Моє завдання – бути активним і битися з найкращими боксерами дивізіону. Мій бій проти Джейкобса показав, що я можу змагатися з ким-завгодно. Зараз прийшов час виграти світовий титул",– сказав Дерев'янченко.

Варто зазначити, що в бою з Кулкаєм усі три судді віддали мінімальну перемогу українцеві – 116:112 і двічі по 115:113. Тепер Сергій Дерев'янченко є офіційним претендентом на чемпіонський пояс IBF, який він у попередньому бою роздільним рішенням суддів програв американцю Даніелю Джейкобсу.

Як повідомляв ONLINE.UA, непереможний російський боксер Роман Андрєєв вимагає від українського чемпіона Василя Ломаченко провести негайний бій. Про це повідомив промоутер росіянина Володимир Хрюнов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?