В Росії будуть транслювати дебати Порошенко та Зеленського, але є одне "але"
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії будуть транслювати дебати Порошенко та Зеленського, але є одне "але"

В Росії будуть транслювати дебати Порошенко та Зеленського, але є одне "але"
Джерело:  online.ua

Російські телеканали покажуть дебати між кандидатами в президенти України Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які відбудуться 19 квітня, однак з російським перекладом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

За попередніми даними, зокрема, транслювати дебати планує канал "Росія 24".

"Телеканал Russia Today буде вести трансляцію дебатів на сайті RT Russia", - повідомила агентству головний редактор каналу Маргарита Симоньян. Вона додала, що дебати покаже також відеоагентство Ruptly (входить до складу RT). Повідомляється, що Симоньян уточнила, що трансляція буде йти з російським перекладом.

Трохи пізніше, виконавчий продюсер "Дождя" Світлана Гуляєва повідомила, що "на телеканалі в п'ятницю буде великий спецефір і пряма трансляція дебатів з перекладом".

Варто зазначити, нещодавно прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що з цікавістю подивиться дебати між Порошенком і Зеленським, однак додав, що не знає, чи буде дивитися їх президент РФ Володимир Путін.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, речник виборчого штабу Петра Порошенко Олег Медведєв заявив, що наразі команда чинного глави держави пропонує збільшити час для дебатів та розмістити прибічників двох кандидатів у президенти у різних секторах стадіону в цілях безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?