Росія зважилася на ще одну заборону щодо України
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія зважилася на ще одну заборону щодо України

Росія зважилася на ще одну заборону щодо України
Джерело:  online.ua

Влада РФ ухвалила рішення про заборону імпорту з України ряду видів трубної продукції.Про це випливає з документа "Про внесення змін до постанови уряду РФ від 29 грудня 2018 року", передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Вказано, що мова йде про трубну продукцію з чорних металів, в тому числі для нафто- і газопроводів.

"Згідно з опублікованою постановою, під заборону, зокрема, потрапили труби, трубки і профілі порожнисті, безшовні з чорних металів (крім чавунного лиття), в тому числі з корозійностійкої сталі, труби круглого поперечного перерізу із заліза або нелегованої сталі, труби квадратного або прямокутного поперечного перерізу", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що заборонено імпорт з України деяких видів сталевого дроту і канатів.Варто зазначити, що найбільшим виробником трубної продукції в Україні є трубно-колісна компанія "Інтерпайп", яка належить Віктору Пінчуку.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 квітня прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що  Російська Федерація встановлює заборону на експорт до України нафти та нафтопродуктів.  Він також додав, що деякі вітчизняні товари можна буде вивозити до України тільки після спеціального дозволу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?