Порошенко терміново звернувся до українців - відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко терміново звернувся до українців - відео

Порошенко терміново звернувся до українців - відео
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко терміново звернувся до українців і попросив підтримки під час другого туру виборів 21 квітня. Звернення транслювали на Facebook-сторінці чинного клави держави, передає ONLINE.UA.

"Я знаю, як багато у вас до мене претензій. Я знаю, як важко кожному з вас пробачити мені мої помилки і повірити мені ще раз. Це моя провина. Так, я не ідеальний. Але впевнений, що ми не маємо права перекреслити все досягнуте і відмовитися від європейського майбутнього", – сказав глава держави.

Порошенко вибачився за помилки і попросив підтримки 21 квітня, "щоб завершити розпочате і не змарнувати вже зробленого.

 "І прийму будь-яке ваше рішення, адже воля народу понад усе! Втім, коли ви прийдете на дільниці, не думайте про Зеленського. І про Порошенка теж не думайте. Думайте про Україну, як її зберегти. Так само, як в чотирнадцятому році ви зупинили Новоросію, тепер, прошу, не допустіть її перетворення на Малоросію. Слава Україні!, – сказав президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, чинний український глава і кандидат у президенти Петро Порошенко вважає, що його конкурент на виборах український шоумен Володимир Зеленський може не впоратися з переговорами на високому рівні через браку досвіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?