Коломойський: Порошенко – моя маріонетка
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський: Порошенко – моя маріонетка

Коломойський: Порошенко – моя маріонетка

Український олігарх Ігор Коломойський вперше пояснив, чому вважає чинного президента України та кандидата на цю посаду Петра Порошенко своєю маріонеткою, передає ONLINE.UA з посиланням на "Економічну правду"

Журналісти попросили бізнесмена пояснити рішення суду про визнання націоналізації незаконною.

"Ви сказали, що "коли Філатови-Порошенки" перестають тиснути на суддів, то відразу ж з'являються справедливі рішення ". Тобто вплив Порошенко на суди ослабло?", - запитав представник ЗМІ.

Коломойський заперечив це твердження та додав, що вважає президента України своєю маріонеткою.

- Ні. Він - просто моя маріонетка, і в останній місяць перед завершенням його повноважень буде виконувати все, що йому буде сказано. Він же вважав, що хтось його маріонетка. Я вважаю, що він - моя маріонетка. Робитиме все, що йому говорять. Щоб спокутувати свою провину", - каже олігарх.

Журналіст у свою чергу поцікавився, про яку "провину" йде мова.

"Він повинен вийти до українського народу і сказати, що за те, що він хотів поживитися чужою власністю, він влаштував націоналізацію Приватбанку разом з Гонтаревою", - відповів Коломойський.

Як повідомляв ONLINE.UA, штаб українського шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського, якого пов’язують з мільярдером Ігорем Коломойським,  відреагував на рішення Окружного адмінсуду  про визнання незаконною націоналізацію "ПриватБанку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?