"Навіщо ви туди лізете?": Зеленський розповів, як Порошенко запросив його на Банкову
Категорія
Політика
Дата публікації

"Навіщо ви туди лізете?": Зеленський розповів, як Порошенко запросив його на Банкову

"Навіщо ви туди лізете?": Зеленський розповів, як Порошенко запросив його на Банкову
Джерело:  online.ua

Український шоумен та кандидат в президенти України Володимир Зеленський в ході дебатів розповів, як чинний український глава Петро Порошенко запросив його на Банкову та переконував знятися з виборів, передає ONLINE.UA.

За словами шоумена, Порошенко запитав його, навіщо він балатується в президенти, адже це дуже важка робота, яка забирає багато часу, сил, а також можливість бачити свою родину, своїх дітей.

Український шоумен стверджує, що відповів дуже лаконічно:

"А навіщо ви всі туди лізете( в президенти - ред.)?"

Окрім того, Зеленський заявив, що голосував у 2014 році за свого опонента, чинного президента Петра Порошенка, але помилився і тепер сам буде боротися за крісло президента.

"Я результат ваших помилок", - заявив шоумен.

Нагадаємо, ведучими дебатів є Олена Фроляк від штабу Зеленського та Андрій Куликов від штабу Порошенка. Проте, незважаючи на присутність обох кандидатів на стадіоні, це не є офіційними дебатами. За законом, зустріч Порошенка і Зеленського повинна відбутися в студії Суспільного о 21 годині.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Центру досліджень політичних цінностей Олесь Доній прогнозує, що дебати між кандидатами в перзиденти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком жодним чином  не вплинуть результати виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?