Порошенко натякнув на можливість нового Майдану
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко натякнув на можливість нового Майдану

Порошенко натякнув на можливість нового Майдану
Джерело:  online.ua

Петро Порошенко не виключає можливість нового Майдану. Інформація про це з’явилася від голови держави вчора ввечері у студії «Суспільного телебачення», повідомляе ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.

У відповідь на питання від відомого львівського правозахисника Мирослава Мариновича про найбільші загрози, які стоять перед Україною, Петро Порошенко заявив, що не виключає початку нового Майдану у майбутньому. Але, за словами президента, це вже буде «інший Майдан».

«Просив би, щоб ми дуже ретельно ставилися до подібних загроз. Не применшували їх, бо коли я намагаюся звернутися до громадян України, і сказати, що головне країну зберегти... Країна під загрозою, бо реванш у нас на сьогоднішній день загроза. І під цією обгорткою, під цією овечою шкірою прийдуть справжні вовки. І я противник того, щоб Україна знову заплатила таку ціну, виводячи людей на Майдан. Це буде вже інший Майдан», – заявив Петро Порошенко.

Голова держави також додав, що він не проти прихильників Зеленського, оскільки у багатьох з цих людей є запит на оновлення країни. Щодо майбутніх перспектив, то Порошенко заявив, що збирається готуватися до чергових парламентських виборів, які мають відбутись своєчасно, через 6 місяців. Президент впевнений в тому, що демократичним партіям вдасться «завести нові сили в парламент та сформувати парламентську коаліцію». Петро Порошенко висловив сподівання, що це «будуть рішучі реформатори».

Як повідомляв ONLINE.UA, коментуючи дебати на стадіоні НСК «Олімпійский», президент «відчув жах».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?