Зеленський збрехав про те, що не був у Росії після початку війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський збрехав про те, що не був у Росії після початку війни

Зеленський збрехав про те, що не був у Росії після початку війни

Кандидат у президенти Володимир Зеленський під час дебатів на стадіоні НСК «Олімпійський» сказав неправду про те, що після початку війни він перестав їздити до Росії. Як повідомляє ONLINE.UA, інформація, яка спростовує твердження Зеленського, була знайдена журналістами «Радіо Свобода» після перевірки дат та напрямків закордонних польотів кандидата.

Як з’ясувалося, протягом травня-червня 2014 року, коли рахунок вбитих на Донбасі вже пішов на сотні, Володимир Зеленський щонайменше 4 рази відвідував Росію. Перелік його польотів у напрямку між Москвою та Києвом виглядає так:

  • 7 травня 2014 р. Київ (Бориспіль) – Москва (Шереметьєво).

  • 19 травня 2014 р. Москва (Шереметьєво) – Київ (Бориспіль).

  • 20 травня 2014 р. Київ (Бориспіль) – Москва (Шереметьєво).

  • 25 травня 2014 р. Москва (Шереметьєво) – Київ (Бориспіль).

  • 31 травня 2014 р. Київ (Бориспіль) – Москва (Шереметьєво).

  • 2 червня 2014 р. Москва – Київ (Жуляни).

  • 4 червня 2014 р. Київ (Бориспіль) – Москва (Шереметьєво).

  • 12 червня 2014 р. Москва (Домодєдово) – Київ (Бориспіль).

У березні цього року журналісти «Радіо Свобода» виявили, що Володимир Зеленський досі має бізнес у Росії, отримуючи роялті від показу кіно- та телепродукції, виробленої компаніями, які йому повністю або частково належать: «Вайсберг Пікчерс», «Платинумфільм» і «Green Films». Крім того, у 2017, через три роки після початку російської агресії, компанія Зеленського «Green Films» отримала субвенцію від Міністерства культури РФ на виробництво фільму «Вниз».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?