США тут надовго: Волкер озвучив, якою Вашингтон бачить Україну після виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

США тут надовго: Волкер озвучив, якою Вашингтон бачить Україну після виборів

США тут надовго: Волкер озвучив, якою Вашингтон бачить Україну після виборів
Джерело:  online.ua

Спецпредставник Державного департаменту США Курт Волкер заявив, що США будуть й надалі підтримувати мирну та демократичну Україну, а її кордони та території, включно з Кримом, мають бути повністю відновлені.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це американський чиновник написав у своєму Twitter-аккаунті.

«Напередодні виборів у неділю я хотів би повторити, що США тут надовго, і ми тут, щоб підтримати мирну, сильну, демократичну, процвітаючу, безпечну Україну, з повністю відновленими кордонами та територіями, включаючи Крим» – написав Волкер.

Нагадаємо, що Курт Волкер з 2017 року відповідає у Державному департаменті за розвиток відносин між США та Україною. До призначення на цю посаду він був постійним представником США у НАТО та директором Інституту Маккейна у Аризоні. Політичну кар’єру Курт Волкер розпочав у 1986 році в ЦРУ в якості аналітика з питань СРСР та Східної Європи.

Незважаючи на те, що Волкер активно співпрацює з президентом Петром Порошенком, 5 квітня він офіційно заявив, що США не підтримують в українській передвиборчій кампанії жодного кандидата. Сполучені Штати, за словами американського дипломата, готові співпрацювати з будь-яким президентом України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?