"Може бути боляче": Порошенко проголосував і звернувся до українців
Категорія
Політика
Дата публікації

"Може бути боляче": Порошенко проголосував і звернувся до українців

"Може бути боляче": Порошенко проголосував і звернувся до українців
Джерело:  online.ua

Чинний український глава і кандидат у президенти Петро Порошенко проголосував під час проведення другого туру виборів та закликав українців голосувати з розумом, щоб зберегти країну і національну стратегію. Це він зробив разом з дружиною, передає ONLINE.UA.

Порошенко зазначив, що перед голосуванням вони побували на божественній літургію у Михайлівському монастирі, де отримали наснагу і підтримку від людей. Український лідер розповів про те, як проводились переговори з Константинополем про отримання Україною томосу, а також порадів за те, наскільки добре в країні організовані вибори.

Окрім того, Порошенко вкотре наголосив на необхідності збереження курсу на євроінтеграцію і закликав громадян під час голосування керуватися розумом.

"Бо не смішно. Спочатку може і буде весело, але потім може бути боляче", - сказав Порошенко, додавши, що треба, щоб Україна захистила надбання попередніх років - Неважливо прізвище того, хто буде обраний, важливо зберегти стратегію і не втратити країну".

Президент підкреслив, що наразі вибір не менш важливий ніж у 2014 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, український глава Петро Порошенко стверджує, що в разі обрання на другий термін буде інакше будувати комунікацію з народом та більше враховувати думку громадянського суспільства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?