У Кривому Розі жінка з’їла частину бюлетеня
Категорія
Події
Дата публікації

У Кривому Розі жінка з’їла частину бюлетеня

У Кривому Розі жінка з’їла частину бюлетеня
Джерело:  Чесно

Доволі неординарне порушення трапилося під час голосування в рідному місті Володимира Зеленського. Одна з жінок вирішила з’їсти свій виборчий бюлетень, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт громадської організації «ЧЕСНО».

Як стало відомо, інцидент трапився у приміщенні виборчої дільниці №121507 (округ 33). Жінка, що перебувала в стані алкогольного сп’яніння, намагалася з’їсти виданий їй виборчій бюлетень. На щастя, члени ДВК та спостерігачі встигли вихопити у неї більшу частину документа. Але жінка все ж таки встигла проковтнути клаптик паперу.

Судячи з фото, свій голос жителька Кривого Рогу віддала за земляка Володимира Зеленського. Але на шляху з виборчої кабінки до урни для голосування щось пішло не так. На жаль, мотиви, які змусили жінку з’їсти частину бюлетеня, так і залишилися невідомими.

Нагадаємо, що за інформацією ONLINE.UA, станом на 11:00 21 квітня по всій Україні проголосувало трохи більше 18% громадян. Лідерство в процентному відношенні тримають південно-східні области: Миколаївська, Дніпропетровська та Донецька. Натомість, жителі Західної України поки що не виявляють надто великої активності на своїх дільницях. Найнижча явка зафіксована на Закарпатті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?