Незаконне голосування Зеленського - з'явилася перша реакція МВС
Категорія
Україна
Дата публікації

Незаконне голосування Зеленського - з'явилася перша реакція МВС

Незаконне голосування Зеленського - з'явилася перша реакція МВС
Джерело:  online.ua

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що поліція перевірить факт демонстрації бюлетеня кандидатом у президенти Володимиром Зеленським і дасть правову оцінку інциденту. Про це під час брифінгу повідимив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає ONLINE.UA.

"Ми якраз побачили це в ЗМІ. Тому, безумовно, як і минулого разу, ці факти будуть перевірені, буде надано належну юридичну оцінку", - сказав Шкіряк, відповідаючи на запитання про те, чи буде юридична реакція МВС на демонстрацію Зеленським бюлетеня.

У свою чергу начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко зазначив, що вони дадуть правову оцінку після вивчення всіх обставин.

Як відомо, 21 квітня в ході голосування український шоумен та кандидат у президенти Володимир Зеленський на виборчій дільниці показав заповнений бюлетень, що, як відомо, є порушенням закону. 31 березня, під час першого туру виборів президента, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко також показав на камери бюлетень зі своїм голосом - йому виписали адміністративний протокол.

Як повідомляв ONLINE.UA, доволі неординарне порушення трапилося під час голосування в рідному місті Володимира Зеленського. Одна з жінок вирішила з’їсти свій виборчий бюлетень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?