Це просто потрібно побачити: Антарктида проголосувала за президента( явка - 100%)
Категорія
Світ
Дата публікації

Це просто потрібно побачити: Антарктида проголосувала за президента( явка - 100%)

Це просто потрібно побачити: Антарктида проголосувала за президента( явка - 100%)
Джерело:  online.ua

21 квітня на українській антарктичній станції "Академік Вернадський" уже завершили голосування на виборах президента України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства освіти і науки.

Що цікаво, голосування в Антарктиді почалося о 14.00 за київським часом і тривало близько години. Для виборів на станції "Академік Вернадський" створили спеціальну дільницю.

"На ній проголосували всі учасники 24-ї Української антарктичної експедиції - 12 полярників та полярниць. Тобто явка склала 100%. Головою дільничної комісії став начальник експедиції Ігор Дикий, а протокол з результатами буде оприлюднено після закінчення голосування в Україні", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що голосування на станції "Академік Вернадський" в Антарктиді 31 березня також тривало лише годину. Тоді в голосуванні на станції "Академік Вернадський" взяли участь 34 громадянина України.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 квітня українські воїни на Донбасі вкотре нагадали, що вони зараз на Сході захищають батьківщину, щоб українці могли вільно проголосувати і обрати собі майбутнє. Бійці закликають усіх не ігнорувати свій громадянський обов’язок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?