Данилюк спростував чутки, що він очолить МЗС
Категорія
Політика
Дата публікації

Данилюк спростував чутки, що він очолить МЗС

Данилюк спростував чутки, що він очолить МЗС

Один з ключових членів команди Володимира Зеленського – колишній міністр фінансів Олександр Данилюк спростував чутки про те, що він очолить МЗС України за нового президента. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Українську правду», про це Данилюк повідомив у короткому інтерв’ю для журналістів у приміщенні штабу Зеленського.

«Я більше спеціаліст по внутрішнім перетворенням, реформам…Тому мене це не цікавить…», – заявив Данилюк.

Колишній міністр фінансів в уряді Гройсмана також заперечив можливість повернення до складу нинішнього Кабінету міністрів. На питання про таку ймовірність він повідомив «Я двічі в одну й ту ж воду не входжу».

«Ми розуміємо, що це тимчасовий уряд і зараз важливо дивитися у майбутнє – яким буде новий уряд і що може зробити новообраний президент в плані того, що від нього очікують люди», – заявив Олександр Данилюк.

Нагадаємо, що колишній голова українського Мінфіну вже кілька тижнів називався найбільш вірогідним претендентом на посаду міністра закордонних справ. Що цікаво, до сьогоднішнього дня ні він сам, ні інші представники команди Володимира Зеленського особливо не спростовували ці чутки.

Тепер постає питання, хто ж насправді буде очолювати ключові міністерства, призначення на які належать до повноважень президента: МЗС та Міноборони. Адже Володимир Зеленський досі не представив своїх кандидатів на ці крісла.

Як повідомляє ONLINE.UA, на виборчій дільниці в Австралії більшість голосів громадян України отримав Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?