У штабі Зеленського бояться, що його міністри "до інавгурації можуть не дожити"
Категорія
Політика
Дата публікації

У штабі Зеленського бояться, що його міністри "до інавгурації можуть не дожити"

У штабі Зеленського бояться, що його міністри "до інавгурації можуть не дожити"
Джерело:  online.ua

У штабі українського шоумена та кандидата в президенти Володимира Зеленського не називають прізвищ претендентів на посади голів Міноборони, МЗС і СБУ, оскільки, за їхніми словами, це "небезпечно для кандидатів".Про це в коментарі журналістам 21 квітня розповів спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков, повідомляє ONLINE.UA.

"Це небезпечно для кандидатів - до інавгурації можуть не дожити, і взагалі це прерогатива президента", - заявив Разумков.

На питання, чи ведуться переговори з відповідними кандидатами, він зазначив:

"Я не маю права це коментувати ... Це все ж таки прерогатива президента країни".

Варто зазначити, що кандидат в президенти Володимир Зеленський до останнього не оприлюднював свою команду, зробивши це лише за кілька днів до другого туру виборів - в ефірі телеканалу олігарха Ігоря Коломойського "1+1" ввечері 18 квітня. Трохи пізніше, 21 квітня, один з ключових членів команди Володимира Зеленського – колишній міністр фінансів Олександр Данилюк спростував чутки про те, що він очолить МЗС України за нового президента.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що шостий апеляційний адміністративний суд міста Києва відхилив позов про скасування реєстрації Володимира Зеленського кандидатом у президенти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?