Вибори 2019: Кремль неймовірно швидко відреагував на результати національного екзит-полу
Категорія
Політика
Дата публікації

Вибори 2019: Кремль неймовірно швидко відреагував на результати національного екзит-полу

Вибори 2019: Кремль неймовірно швидко відреагував на результати національного екзит-полу
Джерело:  online.ua

Влада РФ підозріло швидко відреагувала на результати екзит-полу на другому турі президентських виборів. Відповідно до нього, лідирує Володимир Зеленський із результатом 73,2% голосів. В Кремлі запевняють, що українці голосували нібито за кого завгодно, аби не за чинного президента України Петра Порошенка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Очільник комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов стверджує, що українці не замислювались над своїм вибором, аби не голосувати за опонента Зеленського Петра Порошенко.

Варто зазначити, що російські спостерігачі не брали участі ні в першому, ні в другому турі виборів президента України. При цьому весь виборчий процес там коментували активно – не забарились і цього разу.

Нагадаємо, відповідно до результатів Національного екзит-полу станом на 18:00, лідирує Володимир Зеленський –у нього 73,2% голосів. Другу позицію посів Петро Порошенко – за нього проголосували 25,3% українців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у штабі українського шоумена та кандидата в президенти Володимира Зеленського не називають прізвищ претендентів на посади голів Міноборони, МЗС і СБУ, оскільки, за їхніми словами, це "небезпечно для кандидатів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?