Політолог пояснив, кого насправді боїться Зеленський - і це не Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог пояснив, кого насправді боїться Зеленський - і це не Порошенко

Політолог пояснив, кого насправді боїться Зеленський - і це не Порошенко
Джерело:  online.ua

За результатами Національного екзит-полу, в другому турі президентських виборів в Україні лідирує Володимир Зеленський. Політолог Микола Давидюк стверджує, що у разі обрання шоумена на пост голови держави він може зіштовхнутися з певними ризиками, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

На думку експерта, для Зеленського буде небезпечним сигналом, якщо народ встигне розчаруватися в ньому ще до парламентських виборів. А для народу – якщо не встигне.

За словами Давидюка, якщо населення встигне розчаруватися, то це буде добре для демократії. Тоді буде конкуренція й не буде єдиного корупційного моноліту, який думатиме, що все можна й все дозволено, а держава – це приз, який можна ділити між собою.

"Ріст рейтингу Зеленського шалений.Але розчарування в ньому як політику й новий яскравий лідер зможуть завести в парламент нову коаліцію й нових людей. Питання в тому, хто це буде і яку компанію проводитиме. Зеленський сам натякав, кого він боїться, коли сказав, що відчуває себе трохи Вакарчуком. Цей жарт був не просто так. Апелювати Вакарчуку, що той – стара злочинна влада, Зеленський не зможе. Й навпаки, Вакарчук зможе питати його, де результат", - пояснює політолог.

На думку Давидюка, саме в цьому й може бути проблема. Тому що Зеленський створив надзвичайно сильний запит в суспільстві. Тепер питання полягає в тому, що він готовий робити для людей і яким чином.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ підозріло швидко відреагувала на результати екзит-полу на другому турі президентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?