"Це навіть не обговорюється!": Порошенко висунув свої останні вимоги міжнародній спільноті
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це навіть не обговорюється!": Порошенко висунув свої останні вимоги міжнародній спільноті

"Це навіть не обговорюється!": Порошенко висунув свої останні вимоги міжнародній спільноті
Джерело:  online.ua

Укаїнський лідер Петро Порошенко наполегливо попросив міжнародну спільноту зберегти підтримку України на її шляху до ЄС і НАТО та продовжити протистояти агресії Росії. Про це він заявив на прес-конференції з передвиборчого штабу після оголошення попередніх результатів екзит-полів, передає ONLINE.UA.

"Я хочу закликати міжнародну спільноту допомогти зберегти вибір, який зробила Україна - дотримуватися курсу на ЄС і НАТО. Будь ласка, залишайтеся з Україною, незважаючи ні на що. Підтримуйте українців, наших людей", - сказав Петро Порошенко.

На його переконання, треба продовжити зберігати солідарність та єдність світової спільноти та продовжити боротися з російською агресією і зміцнювати санкційний режим. Звертаючись до міжнародних партнерів, Порошенко назвав ключові принципи, яких потрібно дотримуватись надалі.

"По-перше, Україна є фортецею європейської демократії, і є ключем до безпеки на континенті. Друге. Нічого про Україну без України. Третє. І це дуже важливо. Крим - це Україна. І це навіть не не обговорюється. Четверте. Росія має припинити свою агресію проти України і залишити український Донбас. Ми маємо повернути суверенітет України на всі регіони. Ми на половині шляху до кінцевого пункту прибуття. Ми маємо продовжити втілювати порядок денний реформ - що стосується макроекономічної стабілізації, боротьби з корупцією, створення сучасної армії, Угоди про асоціацію з Європою, безвізового режиму, децентралізаціюї, енергетичної безпеки. З вашою допомогою українська нація зможе цього досягнути", - зазначив президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політолог пояснив, кого насправді боїться Володимир Зеленський. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?