Євросоюз дав Зеленському важливу обіцянку
Категорія
Політика
Дата публікації

Євросоюз дав Зеленському важливу обіцянку

Євросоюз дав Зеленському важливу обіцянку
Джерело:  online.ua

Глава Європейської комісії Жан-Клод Юнкер та президент Єврорадди Дональд Туск привітали із перемогою на президентських виборах Володимира Зеленського. Вони стверджують, що політик може повністю розраховувати на міцну підтримку з боку ЄС, передає ONLINE.UA.

Юнкер опублікував у своєму Twitter спільного із Туском листа, в якому привітав Зеленського та зазначив, що народ України продемонстрував сильну прихильність до демократії і верховенства права протягом усього виборчого процесу.

"Як президент України, ви можете розраховувати на міцну підтримку України на шляху реформ з боку Європейського союзу, включаючи зміцнення верховенства права, боротьбу з корупцією, підтримку макроекономічної стабільності та проведення істотних реформ в енергетичному секторі", - зазначається у листі.

Європейські політики переконують, що подальше впровадження Угоди про асоціації з ЄС, включно із Глибокою та всеохопною зоною вільної торгівлі, можуть стати ключовим інструментом для реформування України.

"Ви також можете розраховувати на подальшу і стійку підтримку суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України", - йдеться у листі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада Британії кумедно потролила Зеленського. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?