Канцлерка вже чекає: Меркель звернулася з проханням до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Канцлерка вже чекає: Меркель звернулася з проханням до Зеленського

Канцлерка вже чекає: Меркель звернулася з проханням до Зеленського
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель також привітала Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента і додала, що обіцяє Україні подальшу підтримку з боку уряду ФРН, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт політикині.

"Щиро вітаю з обранням на пост президента України", - зазначила Ангела Меркель.

Лідерка Німеччини наголосила, що з часу Революції гідності двосторонні відносини між Україною та Німеччиною істотно активізувалися як в політичному, так і в економічному, соціальному та культурному плані.

"Стабілізація України та мирне врегулювання конфлікту є для мене так само важливими, як і проведення ключових реформ судової системи, децентралізації і боротьби з корупцією", - зазначила Меркель.

Канцлерка Німеччини підкреслила, що Берлін і надалі буде підтримувати Україну у боротьбі за її територіальну цілісність.

"Уряд Німеччини і в майбутньому продовжить активно підтримувати Україну, особливо в її праві на суверенітет і територіальну цілісність", - зазначила канцлерка.

Окрім того, вона підкреслила, що була б рада незабаром прийняти Зеленського в Берліні, а тому попросила шоумена найближчим часом відвідати столицю ФРН.

"Бажаю вам удачі і успіхів у вирішенні поставлених перед вами завдань", - завершила привітання Меркель.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прем’єр-міністр Росії Дмитро  Медведєв неочікувано для всіх заявив, що вибори президента України відбулися,  і в країн з’явився шанс на "відродження вбитої економічної взаємодії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?