У Зеленського нарешті відповіли на привітання та "благословення" Януковича
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського нарешті відповіли на привітання та "благословення" Януковича

У Зеленського нарешті відповіли на привітання та "благословення" Януковича
Джерело:  online.ua

В штабі українського шоумена та переможця президентських виборів Володимира Зеленського заявили, що обійдуться без привітань від засудженого заочно за держзраду екс-президента-втікача Віктора Януковича. З даною заявою виступив речник штабу Зеленського Дмитро Разумков, повідомляє ONLINE.UA.

"Протягом всієї кампанії команда Зеленського отримувала так звану "підтримку" від російських пропагандистів і колишніх українських чиновників. Ми обійдемося як без цієї підтримки, так і без їхніх привітань", – заявив Разумков.

Як відомо, вранці 22 квітня речник Януковича-молодшого Юрій Кірасір повідомив, що Віктор Янукович привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах. Також президент-втікач вкотре назвав військові дії на Донбасі "братовбивчою війною", не згадуючи про російську агресію і звинуватив у всіх бідах Петра Порошенко.

Нагадаємо, згідно з останніми даними, у другому турі виборів президента шоумен Володимир Зеленський набирає понад 73% голосів, а чинний президент Петро Порошенко – трохи менше 25%.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий економіст та політолог Сергій Фурса окреслив список найбільших викликів, які чекають на нового президента Володимира Зеленського. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?