Відомий політик та друг Путіна хоче зустрічі із Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий політик та друг Путіна хоче зустрічі із Зеленським

Відомий політик та друг Путіна хоче зустрічі із Зеленським
Джерело:  online.ua

Президент Молдови Ігор Додон привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України і висловив сподівання на зустріч з ним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву політика.

"Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди вашого обрання на пост президента України і добрі побажання великих успіхів і удачі в реалізації поставлених цілей", - сказав Додон.

Він також зазначив, що має надію на зміцнення стосунків між країнами.

"Висловлюю надію, що багатовікові добросусідські, дружні відносини між нашими країнами і народами, засновані на конструктивній співпраці і взаєморозумінні, будуть і надалі успішно розвиватися і зміцнюватися. У цьому контексті, сподіваюся, що незабаром у нас з'явиться можливість зустрітися і комплексно обговорити порядок денний двосторонніх відносин" - наголосив він.

 Варто зазначити, що влітку минулого року Додон вже заявляв про наміри встановити контакти з Україною. Президент Петро Порошенко висунув чітку умову, за якої переговори можуть відбутися: для цього Додон має визнати російську агресію проти України, включаючи незаконну анексію Криму. Однак Ігор Додон цього так і не зробив. Як відомо, він є другом та прихильником політики Володимира Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ангела Меркель звернулася до Зеленського з проханням. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?