У Порошенка знайшли за що похвалити Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка знайшли за що похвалити Зеленського

У Порошенка знайшли за що похвалити Зеленського
Джерело:  online.ua

Соратниця Петра Порошенка, перша віце-спікерка Верховної Ради Ірина Геращенко привітала заяву представника штабу Володимира Зеленського про безальтернативність Мінських домовленостей. Як інформує ONLINE.UA, про це Геращенко заявила під час сьогоднішньої Погоджувальної ради в стінах парламенту.

За словами заступниці глави Верховної Ради, вона «з цікавістю спостерігала, як нова команда підтримала Мінські угоди, як єдиний реалістичний план повернення окупованих територій».

В той же час Ірина Геращенко не забула звернути увагу на те, що «не пройшло й 24-х годин після виборів, як представники новообраного президента почали заявляти, що він не відповідає за зниження тарифів». На думку віце-спікерки, це «похвально», хоча й суперечить тій критиці про високі тарифи, яка була адресована Петру Порошенку протягом усієї виборчої кампанії.

Нагадаємо, що під час вчорашнього ефіру на ICTV політконсультант виборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков повідомив, що питання зниження тарифів не входить до компетенції президента. Також він заявив, що війну на Донбасі швидко завершити не можна, та підтвердив важливість існування Мінських домовленостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?