Дочекалися: стало відомо, коли Рада може розглянути закон про імпічмент
Категорія
Політика
Дата публікації

Дочекалися: стало відомо, коли Рада може розглянути закон про імпічмент

Дочекалися: стало відомо, коли Рада може розглянути закон про імпічмент
Джерело:  online.ua

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, що закон про імпічмент президента можуть почати розглядати вже 25 квітня. Про це він сказав на брифінгу 22 квітня, передає ONLINE.UA.

"Якщо законопроект про (імпічмент – ред.) президента, який вони (опозиційні сили – ред.) презентують, буде підтриманий комітетом у середу, то вже в четвер ми можемо пропонувати включити його в порядок денний сесії для прийняття рішення", - сказав Парубій.

За його словами, на даний момент у Раді зареєстровано близько 5 законів про імпічмент, але йому подобається "системний підхід" заступника Оксани Сироїд, яка пропонує "закон про президента в цілому, де хоче скоригувати всі неточності, які є у взаємовідносинах між гілками влади, і де імпічмент є одним з розділів того закону".

 "І фактично ми можемо розпочати роботу над цим законом уже в цей четвер", - зазначив Парубій.

Нагадаємо, що 31 жовтня 2017 року у Верховній Раді зареєстрували законопроект "Про президента України та порядок припинення його повноважень", його автор позафракційний народний депутат Юрій Дерев’янко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що керівник департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко прокоментував резонансну заяву Юлії Тимошенко, нагадавши, що  закону про імпічмент президента в Україні немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?