Гвоздик вперше розповів, що відчував, коли відправив свого суперника в лікарню
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гвоздик вперше розповів, що відчував, коли відправив свого суперника в лікарню

Гвоздик вперше розповів, що відчував, коли відправив свого суперника в лікарню
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Гвоздик вперше відверто розповів про останніх боксерів, які виходили з ним на ринг. Як відомо, після бою з українцем Адоніс Стівенсон та Дуду Нгумбу потрапили до лікарні, передає ONLINE.UA з посиланням на vRINGe.

Боксер каже, що за останнього суперника не переживав.

"Я не до кінця впевнений, що він відправився в лікарню, а зі Стівенсоном, звичайно, вийшла неприємна ситуація. Такі речі не надають популярності боксу. На жаль, вони не виключаються і нам доводиться з ними стикатися і жити далі. Я переживав про це, поки було все незрозуміло, але зараз, наскільки я знаю, він прекрасно відновлюється і на 80-90% повністю відновився. Звичайно, мова про продовження кар'єри не йде, але він цілком може функціонувати як людина, а це найголовніше. Все добре, що добре закінчується, тому я про це зараз не думаю і не переживаю", - зізнався Гвоздик.

Нагадаємо, що під час бою 41-річний канадець пережив серйозну черепно-мозкову травму і потрапив у лікарню. Йому була проведена операція, після чого боксер був введений в стан штучної коми. Згодом боксер відкрив очі й поспілкувався зі своїми рідними.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український чемпіон та претендент на титул IBF в середній вазі Сергій Дерев’янченко (13-1, 10 KO) поділився планами після перемоги над Джеком Кулкаєм (25-4, 13 КО).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?