Прокинулися: ГПУ вручить підозри трьом політикам з оточення Порошенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Прокинулися: ГПУ вручить підозри трьом політикам з оточення Порошенко

Прокинулися: ГПУ вручить підозри трьом політикам з оточення Порошенко
Джерело:  online.ua

Генеральна прокуратура викликає для вручення підозр і допиту екс-голову Адміністрації президента Бориса Ложкіна, заступника глави АП Олексія Філатова та екс-очільницю Нацбанка Валерію Гонтареву, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГПУ.

Варто зазначити, що раніше у прокуратурі говорили, що підозри для оточення президента Петра Порошенка були складені незаконно, а доказів злочинів Гонтаревої, Ложкіна і Філатова у слідства немає. Кожного з них викликають "у якості підозрюваного".

 У документах зазначений номер кримінального провадження, в якому фігурують представники президентського оточення. Йдеться про справу олігарха-втікача Сергія Курченка, підозрюваного у масштабних розкраданнях.

Скріншот повістки Гонтаревої

Підозра Гонтаревій стосується розкрадання і сприяння злочинцям, Філатову і Ложкіну – легалізації незаконних доходів і сприяння.Усіх трьох викликають на 23 та 25 квітня. На документах вказано, що вони були підписані 18 квітня.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що ГПУ зареєструє кримінальне провадження в зв’язку з польотом до Росії представників "Опозиційної платформи — За життя" кандидата в президенти Юрія Бойка та кума президента РФ Віктора Медведчука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?