"Розраховую на вас": відомий політик написав листа Зеленському
Категорія
Світ
Дата публікації

"Розраховую на вас": відомий політик написав листа Зеленському

"Розраховую на вас": відомий політик написав листа Зеленському
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан привітав Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах. Відомий політик зізнався, що надіється та розраховує на плідну співпрацю. Зазначається, що Орбан написав лист до Зеленського, який уже опублікувала прес-служба угорського прем'єра, повідомляє ONLINE.UA.

"Дозвольте мені привітати вас із вашою великою перемогою на президентських виборах в Україні", – сказано в листі.

За словами Орбана, уряд Угорщини продовжить роботу над розвитком українсько-угорських відносин.

"Я розраховую на це, і розраховую на співпрацю з вами. Бажаю вам всіляких успіхів у вашій відповідальній роботі", – підкреслив прем'єр-міністр Угорщини.

Варто зазначити, що наразі між Україною та Угорщиною напружені відносини у зв’язку із суперечкою довкола мови освіти угорської меншини. Як відомо, в ході передвиборчої кампанії Володимир Зеленський не запропонував ідей щодо вирішення угорської кризи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що переможцю українських президентських виборів Володимиру Зеленському зателефонував американський лідер Дональд Трамп. За словами українських ЗМІ, телефонна розмова відбулася за ініціативою американської сторони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?