Гройсман: я готовий співпрацювати із Зеленським, але є умова
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман: я готовий співпрацювати із Зеленським, але є умова

Гройсман: я готовий співпрацювати із Зеленським, але є умова
Джерело:  online.ua

Український прем’єр Володимир Гройсман стверджує, що він готовий співпрацювати з майбутнім президентом України Володимиром Зеленським після його інавгурації, а також іншими гілками влади заради розвитку країни. Однак, за його словами, для цього потрібно уникати ідеологічних розбіжностей.

З такою гучною заявою він виступив в ході перевірки ходу ремонтно-будівельних робіт на ділянці траси М-06 Київ-Одеса, передає ONLINE.UA.

"Я вважаю, що всі гілки влади мають співпрацювати між собою - президент, парламент, уряд, тому що є одна мета. Для того, щоб приймати правильні та ефективні рішення. І, в принципі, люди обирають владу не для того, щоб вона, кожна гілка влади, ставила один одному палиці в колеса, а щоб знаходити правильні рішення для розвитку країни", - сказав голова Кабміну.

Він також наголосив, що далі все буде залежати від пріоритетів, поглядів, від консультацій, проведених між ним, президентом України, парламентом. Голова Кабміну стверджує, що налаштований працювати і надалі на розвиток України.

"І якщо не буде тут ідеологічних розбіжностей, я не бачу в цьому проблеми", - сказав він

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше команда Володимира Зеленського озвучила план щодо боротьби з корупцією. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?