"Боляче на це дивитися": Кеті Перрі шокувала фанатів епатажним образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Боляче на це дивитися": Кеті Перрі шокувала фанатів епатажним образом

"Боляче на це дивитися": Кеті Перрі шокувала фанатів епатажним образом
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома співачка Кеті Перрі звикла дивувати усіх своїх фанатів незвичними та епатажними образами, які щоразу провокують тисячі схвальних та негативних коментарів в соціальних мережах. Не схаменулася красуня і цього разу, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Вказано, що нещодавно співачка взяла участь у записі нового випуску розважального шоу American Idol, де вона посіла одне з суддівських крісел. Випуск організатори проекту присвятили мультфільмам Disney, відтак на зйомки 34-річна Кеті Перрі прийшла у відповідному костюмі.

"На публіці красуня з'явилася в образі морської відьми Урсули із мультфільму "Русалонька". Кеті Перрі вбрала тематичну чорну сукню, яка була прикрашена щупальцями, як у героїні Disney. Та на цьому епатажна співачка не зупинилась: вона доповнила свій образ щільним фіолетовим гримом, блакитними тінями та червоною помадою. Прикраси у вигляді мушель завершили її моторошний образ", - йдеть в повідомленні.

Думка фанатів щодо цього епатажного образу розділилася.

"Мені боляче на це дивитися; виглядає дуже круто; а Орландо Блуму не соромно після такого?; що тут скажеш? класний косплей; цей грим не зіпсував її красу; Кеті вміє здивувати", - коментують фото красуні фанати.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше популярна співачка Кеті Перрі очолила рейтинг найбільш високооплачуваних співачок 2018 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?