Віталій Кличко дав обіцянку Олександру Усику: деталі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Віталій Кличко дав обіцянку Олександру Усику: деталі

Віталій Кличко дав обіцянку Олександру Усику: деталі
Джерело:  online.ua

Мер Києва і колишній чемпіон світу з боксу Віталій Кличко відреагував на можливість проведення бою Олександра Усика (16-0, 12 КО) в Україні. За його словами, він уже планує в майбутньому організувати бій українського чемпіона на стадіоні НСК "Олімпійський", передає ONLINE.UA.

"Чи має Усик шанс провести бій в Україні? Немає нічого неможливого. Якщо Олександр битиметься у надважковаговиках, перший титульний бій, з великою часткою ймовірності, буде за кордоном, це вимога чемпіона і телебачення. Але ми зробимо, щоб захист відбувся в Україні. Переконаний, "Олімпійський" буде повний", - сказав Кличко.

Варто зазначити, що наступний поєдинок за участі Усика відбудеться 25 травня в американському місті Оксон-Гілл в штаті Меріленд на арені MGM National Harbor. Його суперником буде Карлос Такам, а двобій в Україні покаже телеканал "Інтер". За попередніми даними, Карлос Такам може отримати 800 тисяч доларів, якщо переможе Олександра Усика. Скільки за цей бій отримає українець – поки невідомо.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український боксер, абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) відмовився від поясу WBA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?