Друзі Путіна звернулися до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Друзі Путіна звернулися до Зеленського

Друзі Путіна звернулися до Зеленського
Джерело:  online.ua

Друзі та прихильники політики очільника Кремля Володимира Путіна, президент Чехії та прем'єр-міністр Угорщини Мілош Земан та Віктор Орбан, заявили, що готові допомагати новообраному президенту України. Політики вже висловили свою підтримку Володимиру Зеленському, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Так, у своєму зверненні президент Чехії Мілош Земан наголосив: перемога артиста свідчить про бажання українців реформувати країну, зменшивши градус націоналістичної риторики.

У свою чергу президент Угорщини Віктор Орбан заявив, що угорський уряд буде і надалі працювати над розвитком українсько-угорських відносин.

Варто зазначити, що нещодавно Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах також привітали західні партнери України. Зокрема, президент США Дональд Трамп, та його французький і польський колеги Еммануель Макрон і Анжей Дуда.

Що цікаво, з Росії теж надійшли вітання: від президента-втікача Віктора Януковича та глави Чечні Рамзана Кадирова. А от очільник Кремля поки мовчить. Його прес-секретар сказав, що зарано. Бо, мовляв, ще не оголосили офіційні результати.

Як повідомляв ONLINE.UA, директор Центру Європейських досліджень ім. Вілфріда Мартенса Роланд Фройденштейн вважає, що новообраному президенту України Володимиру Зеленському в першу чергу слід зосередитись на боротьбі з корупцією та пришвидшенням темпу реформ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?