Стало відомо, чи продовжить Зеленський концертну діяльність після виборів
Категорія
Культура
Дата публікації

Стало відомо, чи продовжить Зеленський концертну діяльність після виборів

Стало відомо, чи продовжить Зеленський концертну діяльність після виборів
Джерело:  censor.net.ua

Вже за кілька тижнів робочий графік Володимира Зеленського стане набагато більш напруженим, ніж зараз. Але схоже, що принаймні до своєї інавгурації переможець виборів не збирається припиняти концертну діяльність. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Цензор», про це свідчить свіжа афіша київського Жовтневого палацу (МЦКМ).

Згідно інформації, розташованої на афіші, Володимир Зеленський візьме участь у двох концертах четвертого етапу «Ліги сміху». Як зазначається на сайті Parter.ua, на якому продаються квитки на цю подію, новообраний президент буде ведучим обох анонсованих шоу – 23 та 25 травня.

Вартість квитка на концерт з новим президентом України коливається від 190 до 1350 гривень. Причому найбільш дорогі квитки, у перших рядах залу, вже майже всі продані на обидва шоу.

Нагадаємо, що за інформацією ONLINE.UA найбільш вірогідною датою інавгурації Володимира Зеленського слід вважати 28 травня. Остаточну дату церемонії має обрати більшість Верховної Ради під час голосування за постанову про проведення інавгурації. Вибір 28 травня пояснюється тим, що новий очільник держави не матиме права розпустити парламент саме від цієї дати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?