Стало відомо, про що Меркель говорила з Зеленським
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, про що Меркель говорила з Зеленським

Стало відомо, про що Меркель говорила з Зеленським
Джерело:  online.ua

Канцлер Німеччини Ангела Меркель провела телефонну розмову з переможцем президентських виборів Володимиром Зеленським. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт апарату бундесканцлера, лідер ФРН подзвонила привітати новообраного президента з впевненою перемогою на виборах та повідомила, що цей результат надає йому великий мандат довіри громадян.

Володимир Зеленський подякував канцлеру Меркель за привітання та висловив надію на скоріше проведення переговорів у «Нормандському форматі».

Обидві сторони обговорили міждержавні стосунки. В ході розмови Ангела Меркель запевнила, що Німеччина буде й надалі активно підтримувати Україну на шляху реформ та її невід’ємного права на суверенітет та територіальну цілісність.

Наприкінці телефонної розмови канцлер Меркель запросила новообраного президента відвідати Німеччину після інавгурації.

Нагадаємо, що за інформацією ONLINE.UA однією з найбільш важливих тем, яку Володимир Зеленський обговорював з французьким лідером Еммануелем Макроном 12 квітня під час свого візиту до Парижу, було посилення боротьби з корупцією в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?