У Києві «замінували» Верховну Раду, Кабмін та вокзали
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві «замінували» Верховну Раду, Кабмін та вокзали

У Києві «замінували» Верховну Раду, Кабмін та вокзали
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Правоохоронці Києва сьогодні вранці отримали чергове повідомлення про мінування урядових та інфраструктурних об’єктів. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна», анонім заявив про наявність бомб у Верховній Раді, Кабінеті міністрів, Центральному та Дарницькому залізничному вокзалі, аеропорту «Жуляни» та на центральному автовокзалі.

У прес-службі ГУВС м. Києва проінформували, що на відміну від попередніх повідомлень про «мінування» сигнал про нібито наявність вибухових пристроїв сьогодні поступив не за допомогою телефонного дзвінка, як зазвичай, а електронною поштою.

Як заявили в поліції, проводиться стандартне відпрацювання інформації. У місцях, де можуть бути встановлені бомби, працюють вибухотехніки. На даних час, за інформацією «Укрінформ» з посиланням на Державну службу охорони, у Верховній Раді не знайдено жодного підозрілого предмету.

Нагадаємо, що 23 квітня столична поліція отримала повідомлення про наявність бомби в аеропорту «Жуляни». Внаслідок цього біля 800 людей були змушені скорегувати свої плани вчасно вилетіти з Києва. На щастя, мінування виявилось фальшивим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?