Він небезпечний: експерти безжалісно розкритикували нове творіння Ілона Маска
Категорія
Технології
Дата публікації

Він небезпечний: експерти безжалісно розкритикували нове творіння Ілона Маска

Він небезпечний: експерти безжалісно розкритикували нове творіння Ілона Маска
Джерело:  online.ua

Нове творіння винахідника Ілона Маска Cybertruck ще до початку продажів спровокувало низку нарікань з боку експертів автомобільного ринку. За їхніми словами, автомобіль небезпечний як для пішоходів, так і для самих водіїв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "CNET".

На думку очільника Австралійської програми оцінки нових автомобілів (ANCAP) Джеймса Гудвіна, дизайн Cybertruck не відповідає стандартам безпеки для пішоходів і власників двоколісного транспорту. Він звернув увагу на те, що "рубаний" бампер не виглядає безпечним для пішоходів у разі можливого зіткнення з автомобілем.

"Піддався критиці з боку ANCAP і "броньований" кузов пікапа: на думку експертів, жорстка конструкція, яка нездатна поглинати удари за рахунок деформації корпусу, може виявитися небезпечною і для пасажирів електрокара в разі аварії. Хоча організація формально зареєстрована як незалежна, вона активно взаємодіє з владою Австралії і її думка враховується при прийнятті рішень про те, чи можна випускати той чи інший транспортний засіб на дороги країни", - сказано в повідомленні.

Неважко здогадатися, що Cybertruck навряд чи надійде в продаж в своєму нинішньому вигляді – зокрема, у прототипа відсутні двірники і дзеркала заднього виду.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Маск шокував новим прогнозом щодо майбутнього людства. Мільярдер висловив своє побоювання з приводу переваги штучного інтелекту над людиною, яка може привести до катастрофи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?