Трамп без штанів та Зеленський: Квартал 95 розриває мережу новим роликом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Трамп без штанів та Зеленський: Квартал 95 розриває мережу новим роликом

Трамп без штанів та Зеленський: Квартал 95 розриває мережу новим роликом
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах активно обговорюють кумедне відео зі зйомок святкового випуску "95 кварталу". В одному з номерів коміки пожартували про президентів України і США Володимира Зеленського та Дональда Трампа, повідомляє ONLINE.UA.

Гумористи Кварталу цього разу вирішили обіграти ситуацію, коли очільник Білого дому телефонує українському колезі, щоб привітати його з Новим роком. В ході розмови американський президент скаржиться українському на власні погані справи через процедуру імпічменту і просить допомоги у Зеленського. Потім Дональд Трамп намагається довести, що він "на одній хвилі" з Зеленським. Для цього він знімає штани і грає на роялі буцімто своїми геніталіями. При цьому американський президент награє різдвяний хіт "Jingle Bells".

"Не думаю, що Трампу таке сподобається; США дають нам військову допомогу, а вони таке влаштовують; Квартал сміється тут і над Зеленським, і над Трампом - все в їхньому стилі; смішно і весело, а то всі занадто серйозні; в США ще не так над Трампом знущаються", - пишуть користувачі мережі.

Варто нагадати, що схожу роль виконував колишній актор "95 кварталу", а нині глава держави Володимир Зеленський разом з Юрієм Краповим. Цей номер став дуже популярним мемом у соціальних мережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Палата представників Конгресу США затвердила статті обвинувачення в рамках процедури імпічменту американського лідера США Дональда Трампа. Варто зазначити, що він став третім президентом в історії Штатів, якому Палата проголосила імпічмент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?