Звідки танки у бойовиків на Донбасі: Путін обурив новою нахабною брехнею
Категорія
Політика
Дата публікації

Звідки танки у бойовиків на Донбасі: Путін обурив новою нахабною брехнею

Звідки танки у бойовиків на Донбасі: Путін обурив новою нахабною брехнею
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін не втомлюється повторювати стару байку про "їх там немає" на Донбасі, однак цього разу обурив громадкість новою брехнею. Він заявив, що танки і важку артилерію проросійські окупанти нібито отримали від держав, які їм симпатизують. З такою цинічною заявою Путін виступив на пресконференції 19 грудня, відповідаючи на питання українського журналіста, передає ONLINE.UA.

"Там немає іноземних військ. Та-а-ак. Там є місцева міліція, місцеві сили самооборони. Вони складаються з місцевих жителів. З місцевих. Мені весь час задають питання: "Звідки у них танки, важка артилерія?" Ось у багатьох гарячих точках світу відбуваються конфлікти і бойові дії із застосуванням танків, артилерії і так далі. Звідки вони беруть? Мабуть, від тих структур і держав, які їм симпатизують. Але це їхня техніка, а не іноземна", - відповів Путін.

Окрім того, він вкотре збрехав, що на Донбасі воюють місцеві жителі, однак цього разу зізнався, що там є "найманці: і французи, і німці, які воюють на одній стороні, і на інший, але вони не становлять основу цих збройних формувань".

Очільник Кремля наголосив, що "розкриє таємницю" першої зустрічі в Мінську і розповів, що п'ятий президент України Петро Порошенко нібито сам визнав владу так званих "ЛНР" і "ДНР", коли вимагав, щоб під мінських угодами стояли підписи бойовиків. Російський президент цинічно додав, що на Донбасі пройшли "вибори", а в мінських угодах було прописано, "що "Л/ДНР" можуть претендувати на мову, місцеву міліцію і т.д".

Володимир Путін вкотре заявив, що головна проблема полягає у "відсутності діалогу з людьми" і що "силовим способом" проблему Донбасу не вирішити.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін в ході пресконференції зізнався,  що його дуже здивували та насторожили заяви українського лідера Володимира Зеленського з приводу зміни або перегляду мінських угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?