Не домовилися: у Зеленського розповіли про провал ще одних переговорів з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Не домовилися: у Зеленського розповіли про провал ще одних переговорів з РФ

Не домовилися: у Зеленського розповіли про провал ще одних переговорів з РФ
Джерело:  online.ua

Офіційний представник України у ТКГ Леонід Кучма повідомив невтішні новини після переговорів з офіційною Москвою. За його словами, на зустрічі у Мінську не вдалося домовитися про обмін всіх на всіх, однак він уже обговорив це питання із представником РФ Борисом Гризловим і зустрічався з українським лідером Володимиром Зеленським. Важливими подробицями усіх бесід поділилася речниця експрезидента Дарка Оліфер у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Нам би хотілось мати результати набагато кращі, ніж маємо. Але, з урахуванням зустрічі лідерів Франції, Німеччини, РФ і президента Зеленського в Парижі, серед усіх проблем ситуації на Донбасі вчора на першому місці для нас були питання безпеки і проблема звільнення незаконно затриманих осіб. Нам не вдалося досягти того, чого хотілося. Не буду вдаватись в подробиці і не хочу кидати на когось звинувачення - переговорний процес триває. Ми сьогодні зустрілись у президента, поговорили про результати, щойно я переговорив і з Гризловим", - заявив Кучма.

За словами політика, його команда спробує 20 грудня, не відкладаючи, провести скайп-конференцію з цього питання.

"Треба зробити все, щоб до Нового року звільнити людей, хоча б якусь частину. Вдасться чи не вдасться - невідомо", - підсумувала речниця Кучми.

Що цікаво, 19 грудня представник України в робочій підгрупі з політичних питань у ТКГ Олексій Резніков заявив, що переговори про обмін до Нового року продовжаться і немає підстав говорити про те, що щось відбулося не так.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, перший етап нового обміну "усіх на усіх" між Києвом та Москвою повинен  привести до звільнення 77 українців. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?