Дурня повна: Путін розізлив мережу "роздумами" про українську ідентичність
Категорія
Політика
Дата публікації

Дурня повна: Путін розізлив мережу "роздумами" про українську ідентичність

Дурня повна: Путін розізлив мережу "роздумами" про українську ідентичність
Джерело:  online.ua

19 грудня в ході великої пресконференції очільник Кремля Володимир Путін не втомлювався обливати брудом Україну, однак цього йому виявилося замало, тому перзидент РФ вирішив поділитися із присутніми своїми знаннями та "роздумами" про українську ідентичність. Він заявив, що нібито вперше про українців, як про окремий етнос заговорив шляхтич Речі Посполитої Станіслав Потоцький, передає ONLINE.UA.

Журналісти попросили Путіна дати оцінку міжнаціональним відносинам в Росії.

"Життя ж багатогранне і складне. У нас складно влаштована країна і стільки етносів проживає. Розумієте, ми деякі речі забуваємо. Ось у нас спір з Україною йде. Є українська ідентичність. Вона сформована. Хто був автором? Граф Потоцький, відомий дослідник і вчений і письменник, який вперше заговорив про українців, як про окремий етнос. Потім були інші польські дослідження, які взагалі викреслили українців з числа слов’ян. Вони стверджували, що це нащадки, якихось кочових народів. Але це дурня повна. А ми повинні знати істину. Ми повинні розуміти, що на якомусь етапі пройшли ось такі елементи реальної ідентичності. Ми повинні відноситися до цього з повагою. І ми робимо і будемо це робити", - заявив Путін.

В мережі подібні заяви очільники Кремля спровокували чимало негативу з боку простих користувачів та усіх, хто слідкував за ходом пресконференції.

"Я вам так скажу: повна дурня - це все, що я сьогодні від нього почув; хай розбереться зі своєю країною і не лізе до нас; Путін так знає українську історію, як я квантову фізику; мені здається, чи він підлещується? знов щось задумав; маразм, просто маразм", - коментують заяву користувачі соцмереж.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін в ході пресконференції зізнався,  що його дуже здивували та насторожили заяви українського лідера Володимира Зеленського з приводу зміни або перегляду мінських угод.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?