Як він її обіймає: зірки "Гаррі Поттера" приголомшили фанатів новою світлиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як він її обіймає: зірки "Гаррі Поттера" приголомшили фанатів новою світлиною

Як він її обіймає: зірки "Гаррі Поттера" приголомшили фанатів новою світлиною
Джерело:  online.ua

18 грудня зірки фільмів про Гаррі Поттера влаштували закриту вечірку - першими фото вони зразу ж поділилися із своїми улюбленими фанатами в соціальних мережах. Шанувальники поттеріани зізнаються, що невимовно щасливі, що актори саги здружилися в реальному житті і регулярно показують спільні фото з відпочинку, передає ONLINE.UA.

Так, Емма Вотсон, яка зіграла розумницю Герміону, показала неймовірно миле фото з різдвяної вечірки. На світлині можна побачити Тома Фелтона (Драко Мелфой), Еванну Лінч (Луна), Бонні Райт (Джіні Візлі) і Меттью Льюіса (Невіл).

"Щасливого Різдва від нас", – підписала чорно-біле фото Емма Вотсон.

Варто зазначити, що подібним фото поділився і Том Фелтон. На фото він щасливо позує, обіймаючи Емму Вотсон. Не можна не згадати про те, що зіркам поттеріани вже приписували романтичні стосунки, а актор Руперт Грінт зазначив в інтерв'ю, що між ними завжди була особлива хімія.

"Між ними завжди щось було. Там явно була іскра", - зізнався "Рон".

Хоча чутки про роман між Еммою Вотсон і Томом Фелтоном так і не мали жодного підтвердження, фанати не падають духом та детально аналізують кожну їхню спільну світлину. А таких немало, адже Том та Емма дружать уже понад 20 років. Окрім того, Вотсон раніше зізналася, що була закохана у Фелтона.

"Як він її обнімає - це ж любов: неймовірно красива була б пара; я знаю - вони разом; Драміона буде жити вічно; не старіють - завжди молоді; хочеться плакати, коли дивлюся на це фото - дякую, за прекрасне дитинство; Том кохає Емму - тут все ясно; Драко і Герміона - ось між ким завжди був вогник пристрасті", - пишуть фанати.

Нагадаємо, що інша зірка «поттеріани» – актор Руперт Грін  у травні цього року таємно  одружився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?